Kadıoğlu Anaokulu
Topraklık Mahallesi Şehit Fatma Dönmez Caddesi No8 Eldivan / ÇANKIRI

VİZYON

Bütün öğrencilerimiz kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, geçmişten dersler çıkararak geleceğe daha emin adımlar atabilen fertler olması, Bütün başarıların arkasında zamanı iyi kullanmanın olduğunu bilen, kendine güvenen, hedefleri doğrultusunda azimle çalışan, inceleyen, araştıran ve sorgulayan fertler olması, Milli ve manevi değerlerine saygılı, toplumsal olayları daha titizlikle analiz edebilen ve çevre bilinci oturmuş kişiler yetiştirme. Kaliteyi önemseyerek hayatın her kademesinde kaliteli yaşam standartını yakalamak için gayret sarf eden, topluma iyi örnek ve yön verebilen kişiler yetiştirme.

MİSYON

Türk milli eğitiminin temel ilkeleri doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını ve yaşadığı toplumda örnek gösterilecek karakterli insan yetiştirmek, onları iyi bir vatandaş ve her yönden gelişmiş bireyler olarak hayata hazırlamaktır.

Normal Öğretim

08.30- 13.30

İl merkezine 18 km uzaklıkta,ilçe merkezinde bulunmaktadır.

Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.